25 juni 2012

Silence

Fastän det regnar hela tiden är det så otroligt skönt att ha semester.Jag får fixat allt jag ska och om några dagar vet jag att det blir sol och 35 graders värme...därför är de så härligt och bara vara hemma,umgås med fina vänner och bara chilla.Perfekt semester!

Igår fyllde lillen 1 år och det firades med massa mat och tårta...vad stor han har blivit.Älskade lilla vännen.
Efter kalaset var jag hos mamma nästan hela kvällen och vi satt och kollade på gamla foton.Så söt jag var när jag var liten alltså,och tjock.Herregud,mina ben var så tjocka så...haha!Lillknubbis.
Sen åkte jag hem till Sandra och kollade film och käka glass.Mysigt!Jag trivs så himla bra i bunkan...om de e lägenheten,sällskapet eller området vet jag inte.Tror nästan det är alltihopa!Me like it a lot.

Innan jag lägger locket på helt så vill jag bara säga att det finns ett sätt som är det värsta sättet man kan såra en människa på.Tystnad.Att inte säga något och berätta vad som är fel.Att inte svara.Så du,du lyckades med det du inte skulle göra.Hoppas du inte gör så mot någon annan.
Många människor är så kaxiga bakom nätet eller sin telefon.Men när det kommer till att mötas i verkligheten sen så står dom där,har inget att säga och vågar inte stå för vad dom gjort.Kommer ihåg X,han var så taskig mot mig.Sen när vi träffades ute höll han på att skita i brallan för då kunde han inte stå för det.Det är så kul att se,jag är ju inte arg.För är det något med mig som är bra,så är det att jag inte är långsint.Jag skrattar bara åt hur patetiskt det är.


Nä minnsann,länge leve kärleken.Den kommer.

1 kommentar:

Sanna sa...

folk ( killar oftast ) kan verkligen vara riktigt fega bajskorvar ibland !! ;) och vi måste lära oss att bajsa på dom då ( skita i dom, hahah ) men det är ju lättare sagt än gjort.

Du är grym tjejen !!! Saknar dig och ditt härligt skratt